Ook op het gebied van sierbestrating verstaan wij ons vak.
Waar bij machinaal bestraten de nadruk ligt op een hoge productie van het te leggen werk, is het bij sierbestrating juist de kunst om de puntjes op de i te zetten op authentieke wijze.
Van simpele betonklinkers tot exclusieve tegels, overal is iets moois van te creëren.
Met het aanleggen van een nieuw terras, tuinpad, bestrating rondom een zwembad of een nieuwe oprijlaan houden wij ons dagelijks bezig.
Voor bedrijfspanden vormt de entree van uw bedrijf een mooi visitekaartje.
Wij kunnen u adviseren, het voorbereidende grondwerk uitvoeren en tevens de bestrating voor u leggen, kortom: wij staan tijdens het gehele traject voor u klaar.
Machinaal bestraten
Er heeft inmiddels een grote veranderingsslag plaatsgevonden in het stratenmakervak. Door het aanscherpen van de Arboregels heeft het machinaal bestraten een enorme opmars gemaakt.
Waar vroeger alle materialen handmatig verwerkt werden, wordt er tegenwoordig steeds meer machinaal bestraat.
Wij gaan met onze tijd mee en bieden u deze vernieuwde techniek.
Het voordeel voor u is dat de prijs per m2 omlaag gaat omdat machinaal bestraten sneller werkt en we daardoor grotere oppervlakten kunnen bestraten.
Wij zijn in het bezit van een Hunklinger bestratingsklem en zullen waar mogelijk ook deze klem inzetten.
Hierdoor kunnen wij bijna alle soorten stenen en verbanden voor u leggen. Doordat ook steeds meer steenfabrieken zich gaan richten op het verpakken van machinale pakketten hebben wij een groot aanbod stenen voor u geselecteerd die wij voor u kunnen leggen.
Machinaal bestraten is per uitstek geschikt voor:
• bedrijventerreinen;
• parkeerplaatsen;
• rijbanen;
• erfverharding;
• winkelcentra.
Machinaal bestraten is een flinke modernisatie die bijdraagt aan een gezondere ontwikkeling binnen de branche. Hierdoor ontstaan er betere arbeidsomstandigheden voor de straatmaker.
Contactgegevens:
J.L. Smit Grond en Straatwerk B.V.
Zuiderdiep 56
9523 TH Drouwenermond
T: 0599 700297
E: info@jlsmitgrondenstraatwerk.nl
KvK: 78520444
X